Rosenkål med Dijon dressing

  • 600 gram renset rosenkål  (eller frost)
  • 2 spsk. jonfrue olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber

Dressing

  • 80 gram mayonnaise
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 2 tsk. grov sennep
  • 2 fed hvidløg, hakkes fint

Pynt

  • En stor dusk persille, snitres fint

Varm ovnen op til 180 grader.

Rens de friske rosenkål og halver dem. Bruger du frosne skal du tø dem op, men kun så du kan halver dem.

Kom rosenkålen i et fad og bland med olivenolie, salt og peber. Bag dem i ovnen så de tager lidt farve i kanten og der stadig er “bid” i dem.

Mens rosenkålen er i ovnen blander du  dressingen.

Rosenkålen serveres i fadet med drys af frisk persille.

Næringsindhold:

Hele retten:         Kalorier: 1.168 – Fedt: 96 gram –  Kulhydrater: 36 gram  –  Proteiner: 28 gram

1 portion (1/4) :  Kalorier:    292 – Fedt: 24 gram –  Kulhydrater:    9 gram  –  Proteiner:   7 gram