Rosenkål med Dijon dressing
- 600 gram renset rosenkål (eller frost)
- 2 spsk. jonfrue olivenolie
- Salt og friskkværnet peber
Dressing
- 80 gram mayonnaise
- 2 tsk. dijonsennep
- 2 tsk. grov sennep
- 2 fed hvidløg, hakkes fint
Pynt
- En stor dusk persille, snitres fint
Varm ovnen op til 180 grader.
Rens de friske rosenkål og halver dem. Bruger du frosne skal du tø dem op, men kun så du kan halver dem.
Kom rosenkålen i et fad og bland med olivenolie, salt og peber. Bag dem i ovnen så de tager lidt farve i kanten og der stadig er “bid” i dem.
Mens rosenkålen er i ovnen blander du dressingen.
Rosenkålen serveres i fadet med drys af frisk persille.
Næringsindhold:
Hele retten: Kalorier: 1.168 – Fedt: 96 gram – Kulhydrater: 36 gram – Proteiner: 28 gram
1 portion (1/4) : Kalorier: 292 – Fedt: 24 gram – Kulhydrater: 9 gram – Proteiner: 7 gram