Spicy sellerifritter
1 stk. knoldselleri
½ dl rapsolie
½ tsk. chiliflager
1 tsk. estragon
1 spsk. havsalt
1 spsk. sesamfrø
Dressing
- 1 dl. mayonnaise (fra rapsolie – ikk fra solsikkeolie)
- ½ tsk. chiliflager
- 1 stk. estragon
- 1 spsk dijonsennep
Tænd ovnen på 200 grader
Skræl knoldsellerien og skær den i “fritter”
Bland fritterne, olien, chiliflager og estragon i en skål eller frysepose.
Fordel fritterne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 30 minutter.
Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt og friskkværnet peber.
Næringsindhold:
Hele retten: Kalorier: 1.000 – Fedt: 80 gram – Kulhydrater: 44 gram – Proteiner: 2 gram
1 portion (1/4) : Kalorier: 250 – Fedt: 20 gram – Kulhydrater: 11 gram – Proteiner: 5 gram