Spicy sellerifritter

1 stk. knoldselleri

½ dl rapsolie

½ tsk. chiliflager

1 tsk. estragon

1 spsk. havsalt

1 spsk. sesamfrø

Dressing

  • 1 dl. mayonnaise (fra rapsolie – ikk fra solsikkeolie)
  • ½ tsk. chiliflager
  • 1 stk. estragon
  • 1 spsk dijonsennep

Tænd ovnen på 200 grader

Skræl knoldsellerien og skær den i “fritter”

Bland fritterne, olien, chiliflager og estragon i en skål eller frysepose.

Fordel fritterne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 30 minutter.

Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold:

Hele retten:        Kalorier: 1.000 – Fedt: 80 gram –  Kulhydrater: 44 gram  –  Proteiner: 2 gram

1 portion (1/4) : Kalorier:     250 – Fedt: 20 gram –  Kulhydrater:  11 gram  –  Proteiner:  5 gram