Stegt spidskål med brunet smør
2 stk. spidskål ca. 500 gram
30 gram smør
100 gram (til stegning)
100 gram smør (til brunet smør)
saften fra ½ øko-citron
50 gram hasselnødder
Salt og friskkværnet peber
Rens og halver spidskålen
Varm en stor pande til god varme
Rist hasselnødderne på den tørre pande og tag dem af og lad afkøle. Hak dem groft.
Skru op for varmen og kom ca. 30 gram smør på panden og læg spidskåle på med skærefladen ned. Rist spidskålen så skærefladen er lidt brændt.
Læg spidskålen i et fad. Brun 100 gram smør og hæld det over spidskålen, dryp citrinsaft, salt og friskkværnet peber.
Næringsindhold:
Hele retten: Kalorier: 1.470- Fedt: 132 gram – Kulhydrater: 32 gram – Proteiner: 28 gram
1 portion (1/4) : Kalorier: 368 – Fedt: 33 gram – Kulhydrater: 8 gram – Proteiner: 7 gram