Grøntsags omslag. 2 stk.

Grøntsagaomslag1

 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser:

  • 150 g. spinat alt. broccoliGrøntslagsomslag2
  • 150 g. revet ost
  • 2 stk. æg
  • ½ rød peber
  • 100 g. krydret smøreost
  • 150 g. bacon i tern
  • 2 stk. tomater
  • 8 cm agurk

 

Sådan gør du:

Hvis du burger frossen spinat eller broccoli skal det tøs op og drænes for vandet.

Rens og halver peberen.

Kom spinat (broccoli) i minihakker sammen med revet ost, peber og æg, lidt salt og friskkværnet peber.

Fordel massen på bagepapir og steg i airfryer i 20 minutter ved 180 grader. Lad det køle af. Imens rister du b

acontern på en tør pande, indtil det er sprødt.

Smør krydderosten over pladen. Læg skiver af tomat og agurk på en ene halvdel. Drys de ristede bacontern over og fold over.

Varianter:

Du kan bruge rejer i stedet for bacon.

Tips:

Fyld sandwichen med hårdkogt æg og tomat.

Fyld sandwichen med tomat og dåsetun i vand.