Kanonkugle 1 stk.

Kanonkugle 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingredienser:

  • 100 g. hakket okse 15-20%
  • 1/4 løg
  • ½ tsk chiliflager
  • 150 g. bacon (5 skiver)
  • salt
  • friskkværnet peber

 Marinade:

  • 1 spsk. HP souce (engelsk sovs)
  • 1 spsk. dijon sennep
  • 1 spsk. tomatpasta
  • 200 g. ærter (frosne)

Sådan gør du:

Tø ærterne op.

Rens og hak løget fint. Svits løg i lidt olivenolie sammen med chiliflager, løgene skal kun lige tage lidt farve.

Bland oksekød, løg, chiliflager, krydr med salt og peber og lad det hvile i 10-15 minutter.

Tag en lille skål og for den med baconskiverne, form oksekødet til en kugle og læg den i skålen og fold baconskiveren over. Vend kuglen over på bagepapir til airfryer.

Bland marinaden og pensle kuglerne med halvdelen.

Sæt i airfryer og bag i 30 minutter ved 200 grader. Tag den ud og pensl med resten af marinaden og bag yderligere i 15 minutter ved 200 grader.

Lynsteg ærterne i lidt olie og anret.

Skal du lave flere kanonkugler ganger du op og bager dem på bagepapir i en forvarmet ovn, samme tid og temperatur.